TAGS-AT E JAVËS

Forum24 Shtator 2024, 12:06

Me shtetin brenda shtetit, Edi Rama i "korruptuar” nga agjenturat serbe; do të mbahet mënd si tradhtar

Shkruar nga Arben Llangozi

Me shtetin brenda shtetit, Edi Rama i "korruptuar” nga agjenturat

Dyshim i madh është se agjenturat serbe mund të kenë korruptuar Kryeministrin e Shqipërisë për të punuar kundër interesave të kombit të vet.

Shqipëria nuk mund të ketë një shtet të ri brenda shtetit ashtu siç pretendon Edi Rama. Referuar historisë së kombit tonë është hartuar dhe Kushtetuta e Republikës së Shqipërisë e cila është në fund të fundit të saj ka të vendosur qëllimin e krijimit të kushteve që ka në thelb aspira sheku Lore te popullit shqiptar për identitetin dhe bashkimin kombëtar. Praktikisht ata që duhet të dinë të vërtetën është se qeveria federale duhet të jetë e bashkuar me qeverinë federale.

Po në nenin 1 të Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë, në parimet bazë të saj në nenin 1 pika 2 e citon qartë se Republika e Shqipërisë është shtet unitar dhe i panda. Pra kushtetuta flet qartë se nuk lejohet ndarja e Shqipërisë dhe këto deklarata të kryeministrit tonë janë antikushtetuese. Edhe në nenin pika 1 të Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë2 është e qartë se Sovraniteti në Republikën e Shqipërisë i dashur popullit dhe jo Edi Ramës.

Mos u shqetësoni mbi 115000 shqiptar me bindje fetare Bektashi, për ju më shumë harrojë nëse jo Shqipëri ka edhe minoritet, për Minoritetin Grek i cili mund të pretendojnë gjë të tillë. 

Dhe kush e di se myslimanët që më të shumtët janë në shitje mund të jetë një pretendues tjetër që mund të jetë republikë brenda republikës. Mos harroni se nuk doni të dini më shumë për historinë, Edi Rama nuk dëshiron t'ju tregojë se çfarë të prisni nga rrëfimi i tij “Esat Pash Toptani i dytë”. Ai po përdhos dhe kombin tonë duke copëtuar Shqipërinë.

Na lajmëroni nëse këta Bashkimit Europianë janë Bashkimi që vijnë me goma dhe goma. Të mos harrojmë qëndrimin ndërkombëtar në lidhje me fantazinë e Edi Ramës me “Ballkanin e Hapur”. Pra Edi Rama mund t'ju ndihmojë nëse nuk doni të interesoheni për interesat tuaja personale.

Unë vlerësoj se prapaskena e kësaj loje me kombin tonë ka dy version.

Dhe unë të bashkohem me ju në Serbi. Lidhjet e tij me kryeministrin e Serbisë e bëjnë Edi Ramën një person të anketuar se po zbaton planetin serbe. Të mos harrojmë se Serbia është i vetmi sell dhe ka plan që Shqipëria të jetë një komb i cili copëtuar dhe varfër. Kjo harrojmë se Serbia kasur të pushuar gjysmën e kombit tonë në Kosovën dhe në luftën për kanë humbur jetën rreth 10,000 viktimave ju pafajshme gra dhe fëmijë. Duhet të kemi parasysh edhe dallimin e mirë të Edi Ramës më Albin Kurtin.

Mos thuaj se Ramës i intereson Albin Kurtit nëse ke 10.000 viktimat dhe luftë nëse je Kosova, atëherë Rama interesohet për Albin Kurtin nëse po vjen Kosova dhe e di Serbisë me ndikimin dhe Eskobarit. 

Versionet i dytë që unë mendoj se mund të ketë ndodhur. Nëse i referohemi Rama ndër vite do të vihet re se kjo qeveri e komanduar nga Rama, ka pasur si qëllim dhe mision të saj vetëm vjedhjen e fondave publike, korrupsionin dhe kanabizimin e shitjes. Dyshim i madh është se agjenturat serbe mund të ketë korruptuar Kryeministrin e Shqipërisë për të punuar kundër interesave të kombit të vet.

Lini një Përgjigje