TAGS-AT E JAVËS

Forum2025-09-24 12:20:00

"Albana Osmani 'eats' Karaj and Azizaj for breakfast"/ Evi Kokalari: When you poke your nose into my house, you will get the answer you deserve

Shkruar nga Pamfleti

"Albana Osmani 'eats' Karaj and Azizaj for breakfast"/ Evi

I need to say a few words about the debate in Opinion and the bill that will protect non-existent genders but created by the globalist agenda and hiding behind the rights, no longer of the individual, but of their emotional state (massive mockery)

First of all, Albana Osmani eats for breakfast in these debates individuals like Xheni Karaj & Altin Azizaj, or even that other one who considered the fact that she was not a lesbian a misfortune. In fact, the only misfortune was that flow of thought that she articulated in front of the camera. Albana clearly won the debate yesterday, as a modern-day womanizer, even though Karaj wanted to denigrate the historical phenomenon of Albanian womenizers.

It surprises me that this bill is being pushed through parliament at a time when in the US, LGB wants a total separation from TQ, (so no longer LGBTQ) because the first three (LGB) are simply sexual orientation, and the others are globalist indoctrination that aims to degenerate civil society, while this concept contradicts science and God.

Science is very precise when it comes to gender. But so is the word of God.

Genesis, the first book of the Old Testament, documented by Moses, sometime between 1440 and 1400 BC, clearly states that:

"So God created mankind in his own image, in the image of God he created them; male and female" - Genesis 1:27

Now tell me, who could want to destroy this well-established concept for almost 3,460 years, and which has functioned for just as long without any misunderstanding or doubt that there could be other genders besides these two?

THE DEVIL – here is who will destroy the image of man.

Apparently, the day before yesterday, the devil was channeled among figures like Xheni Karaj and Altin Azizaj, who brainwashed Albanians, as if this people didn't have enough problems.

Of course, Azizaj will say that I am discriminating against transgender or homosexuals and I only have two words for him – he is right – I am discriminating and I will continue to do so until you, the NGOs & LGBTQ, completely leave the scene in Albania. And here I am talking about homosexuals, because I do not care at all about anyone's sexual orientation, as long as you keep it in your homes and do not forcefully ask to sit in my house and make the law.

The moment you poke your nose into my house, it's 'fair game', meaning you will get the response you deserve, and personally, I have on my agenda the closure of your NGOs and organizations when I am in power.

However, I draw Altin Azizaj's attention and ask him to be very careful when attacking Albana Osmani's 'You are a Sunflower' foundation, because I am and have been a board member for the last seven years.

E kuptoj që Azizaj e përdori thjeshtë si sulm kundrejt Albanës sepse nuk ja dilte dot me fakte dhe llogjikë, por personalisht jam investuar emocionalisht në atë fondacion, dhe nëse Altin Azizaj do debat publik mbi punën që ka bërë fondacioni i Albana Osmanit apo ato të tijat, jam gati ta bëj deri në pikën që Azizaj do ekspozohet totalisht.

Por më lejoni ta prek tanget këtë debat këtu në FB dhe të bëj një krahasim të shkurtër.

Në radhë të parë fondacioni ‘You are a sunflower’ nuk ka marrë kurrë fonde nga organizatat globaliste, por ka qënë puna e Albana Osmanit që ndërtoi një sistem ku shiteshin bluza e lulediellit dhe ato para shkonin për të blerë aparatura, të mëdha apo të vogla, që duheshin në spitalet që merreshim me fëmijët me kancer.

Altin Azizaj është i pafytyrë kur thotë se ka folur me mjek për këtë dhe se Albana Osmani s’ka bërë asgjë. Në fakt, Azizaj të thotë emrin e mjekut publikisht se dua te flas dhe unë me të, ndryshe ka nisur një betejë që do ta fundos.

Nuk di t’ju shpjegoj sa e vështirë është të shesësh bluza 20€ për të mbledhur 60,000€ që mund të bënte një aparaturë e përdorur por që mbushte një boshllëk të madh në spitale e fëmijëve me kancer që qeveria i ka lënë mbas dore.

Por t’i kthehemi fondacioneve dhe organizatave të Altin Azizajt, që financohen/shin nga globalistët, dhe në kontrast total me misionin tonë, shtynin…(wait for it)…

…edukimin homoseksual në gjimnaze, pra tek fëmijët që janë akoma minoren.

Sikur kjo mos të mjaftonte, shumë vite më parë, pikërisht Azizaj hapi qëndrën ‘Alo 116’, që kishte për detyrë të ofronte një linjë për fëmijët e abuzuar e të bullizuar, ku ata mund të telefononin apo për kontakte të mëtejshme që akoma nuk dihen. Dhe ky fondacion i financuar nga globalistet.

Kam kohë që kam vënë jo pak vëmëndje tek ‘Alo 116’ dhe pse jo publikisht, për vetë faktin që abuzimet kryesore dhe më dëmtuese të fëmijëve janë ato seksuale dhe numri më i madh i këtyre abuzimeve në SHBA vijnë nga çiftet homoseksuale.

A nuk është Altin pjesë e këtij grupi, dhe për më tepër fakti që ky donte vite më parë të shtynte ‘edukimin’ homoseksual tek minorenët e gjimnazeve? Dhe pikërisht kjo ngre shumë pikepyetje. Sigurisht kjo nuk është akuzë, por ngritje alarmi e bazuar në faktin për çfarë ka ndodhur në SHBA.

Pikërisht, ky është ndryshimi midis ju të LGBTQ dhe OJQ-ve, dhe ne, njerëzve që besojmë në Zot dhe shkencë.

Thjeshtë për ta përmbledhur krahasimin me një fjali:

Fondacioni i Albana Osmanit ‘You Are a Sunflower’, nuk kishte lidhje me fonde globalistësh dhe ndihmonte fëmijët me kancer.

Fondacionet e Altin Azizajt dhe Xheni Karajt funksionojnë me fonde globalistësh dhe duan infektimin dhe indoktrinimin e fëmijëve tanë dhe shoqërisë civile në përgjithësi.

Qartazi, jemi vite dritë larg nga njëri tjetri, nga pikëpamja morale por dhe shkencore.

Ajo që po shtyni ju është një axhendë për t’i dhënë jetë transgjinorëve në Shqipëri, dhe pse tashmë është fillimi dhe mbuloheni mbas ligjeve që mbrokërkan anën emocionale të të çmëndurëve!!

However, it is worth ending this post with a repost that Elon Musk made just today, where he shows that in the US, sexual crimes are not committed mostly by women or men, but by transgender people, and with this in mind, again, when we CONSERVATIVES are in power, your NGOs will be investigated, closed down, and if there has been abuse against children or society in general, you will be faced with a justice system reformed according to Western standards.

evi kokalari altin azizaj

Lini një Përgjigje