TAGS-AT E JAVËS

Forum24 Dhjetor 2024, 17:14

Bataku ku ka përfunduar Gjykata Kushtetuese!

Shkruar nga Myslim Murrizi

Bataku ku ka përfunduar Gjykata Kushtetuese!

Ku e ke lexuar ti Holta Zaçaj që të detyruan të ikësh nga kjo Gjykatë si e dhj*rë më 10 mars 2025?

Tetë “prezervativë” shumë përdorimshe që paguhen nga taksat e shqiptarëve si mender anëtarë të Gjykatës Kushtetuese shkelin hapur Kushtetutën.

Në cilin rresht, nen, paragraf, gërmë e kapitull të Kushtetutës përmendet fjala, termi apo nocioni një e treta mor palaço dhe fëlliqësira qe vegjetoni si anëtarë të Gjykatës Kushtetuese?

Në Kushtetutë thuhet qartë që: Jo më pak se dy të tretat e listës së kandidatëve për deputet duhet t’i nënshtrohen votës parapëlqyese të qytetarëve.

Ku në PS e keni lexuar ju qelbanikë ordinerë këtë një të tretën?

Ku e ke lexuar ti Holta Zaçaj që të detyruan të ikësh nga kjo Gjykatë si e dhjerë më 10 mars 2025?

Ku e ke lexuar ti Marjana Tutulani Semini kokrra e komunistes e bija e ish prokurorit mostër të komunizmit?

Ku e ke lexuar ti Marsida e përzgjedhura anti Kushtetuese e Dvoranit të KED-it dhe e Metës ish president?

Po ju Ilir Toska, Sandër Beci dhe Gent Ibrahimi ku në ps e keni lexuar që duhen mbyllur listat me një të tretën mor fundërrina pa karakter dhe zagar qe ju përdorin me litar në qafë ata që ju kanë  “përdhunuar” në dinjitet gjatë gjithë karrierës tuaj të pisët?

Po ti Sonila Bejte dhe ti Fiona Papajorgji qe u betove tek një noter buzë Lanës ku e ke lexuar këtë mbylljen e një të tretës tek sytë tuaj që ju kanë plasur nga qelbi që ju ka mbuluar nga koka tek këmbët si vemje dhe frymore të pështirë që rastësia ju uli në ato karrige që kurrë nuk i meritoni?

Ptuuuuu racë e pistë dhe plehra fëlliqësira të shoqërisë njerëzore që vegjetoni me lëpirje si kërmij të ndyrë ndaj kujtdo që mendoni se ka në dorë karrierën tuaj pasi të mbaroni atë mandat të dhjerë.

Rrugëve si qentë do bridhni siç po bredhin paraardhësit tuaj në ato karrige që ke mbajtur duke ju përdorur si “prezervativ” e duke ju flakur si leckë halesh ashtu siç jeni në fakt pa vlerë, pa moral, pa karakter dhe pa pikë dinjiteti.

Lini një Përgjigje