Tur Metan, konstruktori i ILD që bën sehir me çdo qelbanik të sistemit të drejtësisë, duhet t’i kërkonte shumë kohë më parë KLGJ pezullimin e Irena Gjokmanokut dhe të kishte nisur hetim.
Një sharabajkë gjyqtare me 5 mbiemra dhe që ka kaluar vettingun si fundërrinë duke u tërhequr nga ankimimi që kishte bërë komisioneri i parë publik, një fëlliqësire komisionere që kishte zëvendësuar komisionerin publik që kishte bërë më parë ankimim duke u lënë në fuqi vendimin e palaçove të KPK.
Një sjellje e pështirë me shumë standarde e kësaj palo gjyqtareje që në vitin 2007 e gjuajtën në sallë të gjyqit për aferat që bënte me vendimet korruptive ndaj hallexhinjve në gjykatën e Fierit.
Kur disa subjekte të tjera nën hetim ia kërkojnë dorëheqjen, kjo nuk ikën se nuk e lejojnë padrinot të ikë.
Kur sheh që pazaret i buzëqeshin kësaj vemje dhe që ka një “shkelje” syri nga prokurori i çështjes për të bërë “qoken” e radhës atyre që ju është “borxhli”, kjo kujtohet se duhet të japë dorëheqjen për “moral e parim” se paska qenë gjyqtare në seancë paraprake.
Këta janë turpi i drejtësisë dhe përfaqësojnë llumin dhe fundërrinat e të gjithë sistemit.
Ky model bastardësh bën pis çdo gjyqtar dhe prokuror dinjitoz, të ndershëm e me karakter që ka sistemi dhe nuk besoj që ka pak.
Kjo është nën hetim dhe vetëm për këtë fakt duhet të pezullohet nga KLGJ nga funksioni i gjyqtares, të paktën derisa prokuroruci në SPAK që u “investua” për vetingun e kësaj, të mbarojë ose mbyllë hetimet.
Tur Metan, konstruktori i ILD që bën sehir me çdo qelbanik të sistemit të drejtësisë, duhet t’i kërkonte shumë kohë më parë KLGJ pezullimin e Irena Gjokmanokut dhe të kishte nisur hetim.
Turp!
Por palaçot nuk e njohin as turpin as moralin.
Ky laluci "trim" goje pis nuk me pelqen si politikan por ka nje gje qe thota ca te verteta te hidhura.