Tani SPAK është në heshtje profesionale...
Të akuzuarit nga SPAK janë një grup jo i vogël që kanë dashur të shpërbëjnë Shqipërinë. Por SPAK i kapi me prova dhe i eliminoi. Dhe historia shumë shpejt do të fillojë të ecë drejt ngritjes së personalitetit në lartësi të Shqipërisë.
Është një skemë shumë efikase e SPAK. Por tani SPAK është në heshtje profesionale.
Kur akuzuesi është në heshtje dhe nuk flet më botërisht si informacion për goditjet, kuptohet se çështja ka hyrë në një hetim që përmban brenda vetes një sekret të madh shtetëror.
Të shohim se si do të shpërthejë botërisht "vullkani" SPAK, i cili dihet tani se ka dalë në skenën e historisë sonë për të shpëtuar Shqipërinë nga korrupsioni dhe nga shkatërrimi i saj me një skemë kundër ekzistencës së Shqipërisë.
Sot janë të vërtetuar që të korruptuarit e lartë kanë qenë të ndihmuar nga Beogradi, Moska dhe Athina.
Por tan duhet shkruar shprehja e bukur latine të cilën unë po e them, siç dhe ua kam thënë botërisht edhe disa herë të tjera për të korrtuptuarit të këtij rangu, e cila është kjo: E vetmja shprese e të mundurit është që ai të mos ketë më asnjë shpresë. (Sola sepse vilctis nulla sperrare salutem).
Lini një Përgjigje