TAGS-AT E JAVËS

Forum 2 Korrik 2025, 18:09

Celibashi të tregojë ushtarët, nuk mund të na bëjnë pis një grusht qelbanikësh!

Shkruar nga Myslim Murrizi

Celibashi të tregojë ushtarët, nuk mund të na

Kur pashë që në 64 kuti votimi të ZAZ Divjakë një kandidate kishte marrë 600 vota më shumë nga sa i takonin sipas punëtorëve të Celibashit, apo një kandidat i PS po në qarkun Fier kishte mbi 900 vota më shumë, e kur dëgjova një fëlliqësirë të KAS-it të emëruar nga Basha se “do ta shohim nëse do bëjmë kallëzim apo jo”, më erdhi të vjell në surratin e këtij qelbaniku....

Meqenëse “rinumërimi” mbaroi dhe rivlerësimi i votave u bë sipas vendimit absurd të KAS-it seksual, tani z. Celibashi e ka për detyrë të na tregojë emrat e 48 punonjësve të KQZ-së që u morën me këtë proces të porositur e dakordësuar mes dy palëve.

CV-të e tyre; çfarë janë, çfarë kanë mbaruar, ku kanë punuar dhe kur janë emëruar në administratën e KQZ-së, që secili nga ne të dijë se kush ia ka rivlerësuar votat që më parë ishin numëruar dhe vlerësuar nga numëruesit politikë PS-PD.

Duhet të bëjë publik vendimin përfundimtar të KAS-it që ndryshon vlerësimin për votat, në kundërshtim me manualin që KQZ shpërndau para zgjedhjeve të 11 majit, ku thuhej se çdo shenjë që shpreh qartë vullnetin e zgjedhësit është votë e rregullt.

Duhet të nxjerrë një tabelë konkrete për çdo kandidat të listës së hapur për votat që nuk përputhen me rezultatin e parë, se kujt janë marrë ato vota apo cilit kandidati janë hequr ose dhënë votat e secilit kandidat; sepse nuk mund të na bëjnë pis një grusht qelbanikësh apo pisa të KAS-it apo ushtarë të Celibashit, sa kohë që jo vetëm unë, por besoj që pothuajse asnjë kandidat nuk ka pasur numërues në asnjë ZAZ.

Dhe e fundit: kur pashë që në 64 kuti votimi të ZAZ Divjakë një kandidate kishte marrë 600 vota më shumë nga sa i takonin sipas punëtorëve të Celibashit, apo një kandidat i PS po në qarkun Fier kishte mbi 900 vota më shumë, e kur dëgjova një fëlliqësirë të KAS-it të emëruar nga Basha se “do ta shohim nëse do bëjmë kallëzim apo jo”, më erdhi të vjell në surratin e këtij qelbaniku servil dhe prezervativ shumëpërdorimësh.

Po mor qelbanik i KAS-it, po! Numëruesit e ZAZ Divjakë, Fier, Patos, Roskovec e kudo që kanë bërë maskarallëqe të tilla, duhet të denoncohen dhe të arrestohen si njerëz të ndyrë që nuk kanë lidhje me asnjë parti, pavarësisht nëse i përkasin PS apo PD.

Gabimi njerëzor është tjetër dhe vjedhja qenërore është tjetër, mor bastard i pafytyrë!

Lini një Përgjigje