Dy ish deputetë të PS janë larguar në orët e para të mëngjesit para se SPAK të lëshonte RENEA-n në terren...
Ervis Martinaj donte t’i kapte të gjithë me një dore, por nuk e arriti dot. Nuk e arriti dot as SPAK, si kapi dot.
Por "Sky" i zbuloi aman, të gjithë në një dorë.
Prej 24 orëve me ndihmën e këtij aplikacioni dy prokurorë të SPAK, po gjurmojnë personat e implikuar në krime të rënda, vrasje, korrupsion, plane vrasjesh, e shumë krime të tjera.
Pjesa më e madhe janë armiqtë e Ervis Martinit dhe mes personave të shpallur në kërkim është dhe kryetari i akademisë së krimit, Durim Bami, Toni Montanën ka idhull.
Kur thosha unë që në “Sky” nga mëngjesi në darkë vonë flitej vetëm për të kryer vrasje, nuk besonte kush.
Prisni se vullkani është në spërkat e para të derdhjes se llavës, akoma nuk ka shpërthyer.
Dy ish deputetë të PS janë larguar në orët e para të mëngjesit para se SPAK të lëshonte RENEA në terren.
Aplikacioni "Sky" është gropa më e madhe kriminale që unë kam parë ndonjëherë.
Sa herë të futesh CD në kompjuter aq herë sjell arrestime.
SPAK ende nuk ka hyre tek tenderët, ende nuk ka hyre në KLGJ, tmerr sistemi i drejtësisë kontrollohet nga bandat.
"Sky" nxori jashtë loje dhe informacionet operative te mbledhura nga policia e po ashtu një pjesë të mire të bashkëpuntorëve të prokurorisë.
I penduari me i madh i kësaj kohe nga korriku 2019 deri në 2021 është aplikacioni "SKY".
Lini një Përgjigje