Per 30 dite mund te me thuash moralin e jetes, une e di penxherja dhe PD-se, e di qe pasuria ime dhe banesat i kam nje milion euro, kam veranden time dhe jam i ligjshem. t know about Tiranës ku gjysmën dhe ka të bijve të tij...
Në qytetet, fshatrat dhe lagjet e shoqërisë komuniste, ata që bënin emër, për ndonjë trimëri ose çmenduri që nuk e lejonte sistemet, krijonin “status” duke marrë si mbiemër – emrin e mamasë, më të panjohur të baba it. Gangsterët e zonave duhet të njiheshin në këtë mënyrë nëse donin të ishin të tillë; Rimi Xhumes, Toni Qefseres, Mandi Ervehesë etj.., më të vështirën e bërë emrin vajzat e baballarëve për bëmat e tyre si Moza (Kombinatit) Ilmiut apo Bona Safetit. Gjithçka bërën lidhej me familjen nga vinylin. Morali komunist “fëmija pasqyrë e prindit” damkoste në këtë mënyrë “famën” e çdo individi antisistem.
Saliu i kaloi kufijtë e lagjes së vet, dhe fama ia zëvendësoi 'mbiemrin' me Partinë Demokratike. Disa brenda saj mendojnë se ai ka në Shqipëri. Duke punuar fër familjen e tij, po aq sa për Shqipërinë dhe Partinë, u bë edhe nënë edhe babë për Shkëlzenin, ndaj ky mori famë si Zeni i Salës.
Argita Berisha tani kërkon 20 jetë dhe fonde, që unë të përfitoj nga Mosad 20 milionë euro për një ndjerë dhe pa e thirrur askush, si Gita Lirisë, dhe si e Saliut.
Mos guxojë njeri të thotë i bëri Abi. Jamambra, mund të përkëdhelet shkurt Ami.
Pasuri OK, po përse pangopsi?!
Një hadith profetik thotë: “Biri i Ademit asnjëherë nuk ngopet me pasuri, nëse ai ka një luginë me flori do të jetë dy lugina”.
Bijtë e Saliut 1 dhe 2 nuk janë ngopur me një Shqipëri, ndaj duan dy, tre të tjera (Saliu 3, Dhoma 4).
Komentohet jo vetëm frekuencë reagimi: po përse me Saliun që ka ikur ka 12 vjet?
Përse jo Ramën, Veliajn dhe hajdutët e PS-së që janë në pushtet?!
Sepse kurrë nuk u gjykua moralisht “i ndershmi” i kombit tonë, ai që ka filluar jetën në një shtëpi me gur dhe frëngji, e vazhdoi me autorizimin komunist në një apartament 2 + 1, dhe i dha vetes pasurinë “gadaf-iane” në demokraci.
Per 30 dite mund te me thoni moralin e jetes, une e di penxherja time dhe PD-veten time, e di qe shtepia dhe banesat e mia vlejne nje milion euro, kam veranden time dhe jam legal, une 'Dua të jem në Tiranë me miqtë e mi dhe ka të bijve të tij.
Ashtu si 50 pronat që ka numëruar SPAK, e që nuk i ka numëruar akoma të gjitha, bejnë 20 milion euro për futur miliona që nuk dimë.
Po ç'dreqin i duan të gjitha këto prona? Hungari, Belgjikë, Gjermani, Shqipëri, por thuhet që kanë edhe në Stokholm – Suedi, në Luksemburg e gjetkë, apo jo Zen?
Nuk e di nëse jam jetë, pushtet dhe pasuri, si babai “demokrat” me nënën “philanthrope”, as dy fëmijët gjeni të konsultave tregtare & juridike.
Hajduti me çizme i Shqipërisë
Në histori e Shqipërisë Mbretit Zog që i ra shkurt, mori thesarin e shtetit dhe iku me pushime të gjata, Sali presidenti është kryetari i shtetit që nuk gjen shok për “hajdutër”.
Nuk ka patur si Haxhi Lleshin, si Ramiz Alinë, si Rexhep Mejdanin, si Alfred Moisiun, si Bamir Topin, si Bujar Nishanin (dhe lëmë për në fund Ilir Metën), si fëmijët Shqipëria e tire damkën 50 prona +, në 5 shet të Evropës +, me letra të nxjerra nga Drejtësia.
Sali kryeministri, nuk ka shok për “kleptokraci”. Nuk ka patur Shqipëria si Enver Hoxhën, si Mehmet Shehun, si Adil Çarçanin, si Fatos Nanon, si Ylli Bufin, si Vilson Ahmetin, si Aleksandër Meksin, si Bashkim Finon, si Pandeli Majkon (Ramën dhe Metën në fund), si fëmijët dhe tire me damkën “nongrata” nga SHBA dhe UK dhe me pasuri e katandi për të jetuar 4-5 breeze rehat pa punuar në 4-5 shtete të Evropës.
Për t'u siguruar se çfarë të bëni me fëmijët dhe diktatorit Hoxha, Mehmet Shehut dhe pasuesit Ramiz Alia? Për asgjë.
Madje nipi i diktatorit Ermali shiti “mall” për të bërë lek, ndërkohë që Zeni i Saliut shiste boronica dhe u be miliarder. Po fëmijët e Meidanit, Mosiut, Nishanit kanë pasuri e prona sa Zeni dhe Gita? Bamir tironsi ka një shtëpi me rrethim të madh. Thuhet që është pronar i saj.
A kanë vila dhe apartamente në Evropë vajzat e tij?
“Hajduti” Fatos Nano u arrestua në 1993 nga një prokuror që sot është avokati i Sali Berishës, pak vite më parë ishte edhe avokati i Lulzim Bashës. Kur arresti Nanon që doli më vonë në pafajshëm, nuk e kishte kokën me dhjamë.
Sa pasuri kanë djali dhe vajza e Nanos, ka njeri ta thotë? Po gruaja, ish gruaja dhe ai vetë sa shtëpi dhe prona kanë, ku? Thuhet për një shtëpi në Austri, por a është e vërtetë?
Rama ka bërë një betim dikur “Nuk ka bir k.rve të më gjejë lekë në xhep”. Nuk ishte koha e kriptove atëherë.
A qëndron ky betim edhe për kriptot?
Kjo do të tregojë SPAK dhe koha herët një vonë, por deri atëherë do të kemi ministra të tjera të arrestuar. Mbase para tregojë tires sa “kripto” i ka tur në xhep shefit ë Ahmetajt.
Po djali, vëllai, gruaja, ish gruaja, thjeshta pasuri kanë? 50 të prirur, 100, 200? E dini? Dikush të hapë letrat.
Për Abi Bank nuk besohet më asgjë për sa kohë e klamoi vetë Saliu në Syri.net.
Ilir Floriri, sa prona ka? A ka apo ia ka vjedhur të gjitha Mona? A mund të merrni 300 milionë dollarë në det të hapur? Presim këto ditë SPAK të na tregojë…
Një gjë duhet ta pranojmë, i biri nuk është akuzuar për asgjë. Prindërit po, që të dy. Si një person i ri nuk më pëlqejnë filmat hollivudian. As vjelës frutash pylli, si Shkëlzen Berisha.
Zen Boronica
pune ka bere yt bir, o Sali, di gje ti? çfarë shkolle? Ka mbaruar shkolla e Gitës dhe nuk ka asnjë ditë pune "mirëmëngjesi" - “O tungjatjeta!” do thoshte Strazimiri po të ishte në vend tim.
Hapi mjek “consulence juridike” në 2007 dhe u bemë kur ti ishe kryeministër. Dhe mbylli në 2013 kur ike ti. A e dini biznesmenë konsultoi për 6 vjet? A i dini 5, 10, 15 milionë euro?
A e din që prill 2010 hapi një email real estate por e mbylli pas një muaji?
"Shërbime Shqiptare të Pasurive të Paluajtshme" quhej. Pse dhe hapi – mbylli ?
Do te thuash mire Zeni per me shume, Sali?
Për fabrikim dhe boronike mund të paguaj 1.8 milionë euro në Gërdec, për mua Logal Shpk, dhe për ata që më duan Agromel Shpk për 5 milionë euro, pse të justifikoj avokatin tim dhe Zenitin? Të duket futi në xhep?
Per kompanine "Albania Legal Company" mund te me pyesni sa vlejne 500 milion, mund te me konsultoni si mendoni?
Për një apartament 200 m² ju ETC nuk ka më Tiranës, çfarë Zeni ia shiti për 500 mijë euro Myftar Lumeshit, ç'mendon, o tungjatjeta lider i disponimit?!
Unë nuk e di nëse doni të dini nëse ju Boss me “qira” në kompleksin “Long Hill” çdo na thuash?
Mos u shqetësoni për milionerin eurosh u fut Zeni, ridisa u bë personazh filmi.
Syri i qenit që ka peshq nuk është prekur akoma nga SPAK.
Ky shkrim do të jetë prelude i një akti kallëzimi që ka krijuar një akt akuze tjetër 500 faqe nga SPAK.
I want you to read the jurist and UMNIK-ut 1500 faqe mbrojtje për veten, për babain dhe 1500 të tjera për vëllain e saj.
mendo cfare?
Që na mbytën hajdutët! Ky milioner dhe Shqipërisë nuk mund të gjithë opozitarët e një pushteti që duhet të largohet sot, pa pritur 2025.
Nuk jam marrë si me Alfred Cakon, i cili kërkon të mos preken presidentët apo kryeministrat e Shqipërisë edhe po të kenë “ngjyer” pak dorën me vjedhje, vetëm se janë shqiptarët e jo serbë.
Më mirë të ishin serbë, sepse po të ishin, të gjithë do të ishin vendosur dhe nuk do të bënin asnjë ditë e jo më 30 vjet me çfarë kanë bërë dhe ç'i kanë bërë shiten!
Më mirë një serb në qeveri sesa një shqiptar hajdut që lekët tona blen të prirur në serb!
Lini një Përgjigje