Unë nuk jam nga ata delirantë që simpatizoj Presidentin Trump se mendoj që ai do sjellë PD në pushtet.
Një falenderim për mikun tim Engjell Hasa qe ma plotësoi dëshirën duke votuar për Presidentin Donald Trump dhe kandidatët Republikanë për Kongres e Senat.
Një kontribut modest por i çmuar për të ndalur revanshin e komunistëve sorosian qe kanë shtrirë tentakulat e pista në çdo vend ku ka qeveri hajdute dhe kalbësira që ju shërbejnë këlyshëve të sorosit si vemje e vjedhin, dhunojnë e mashtrojnë qytetaret e vendeve të tyre.
Unë jam kundër luftës dhe dua dhe vlerësoj familjen, më tha miku im Engjell prandaj votova Presidentin Trump dhe Partinë Republikane se më plotëson aspiratat e mia për një shoqëri me dinjitet e familje dhe për një botë të qetë e pa luftë për biznes, para e demagogji hipokrite me standarde të dyfishta.
Propaganda e komunistëve të kamufluar nën emrin demokrat amerikan se po “eksportojnë” demokraci dhe po “kujdesen” për ligj të barabartë e të drejtë në botë është thjesht mashtrim me regji të një grushti plehrash që duan degjenerimin e shoqërisë nëpërmjet prishjes së familjes dhe rregullave që ka përcaktuar i madhi Zot si krijuesi ynë dhe mbjellja e panikut dhe frikës nëpërmjet luftërave për para dhe viruseve të krijuara në laboratore për të instaluar një rend të ri botëror nën thundrën e qelbësirave që nuk njohin kufij në grykësi.
Unë nuk jam nga ata delirantë që simpatizoj Presidentin Trump se mendoj që ai do sjellë PD në pushtet.
Por shpresoj dhe besoj shumë që me Presidentin Trump nuk do punohet për të prishur shoqëritë duke prishur familjen dhe nuk do quhet “agresion” lufta e Rusisë me Ukrainën dhe “vetëmbrojtje” sulmet e Izraelit ndaj grave dhe fëmijëve palestinezë në Gaza.
Me presidentin Trump nuk besoj qe do të ketë ambasadore të USA nëpër botë dhe në Shqipëri që të luftojë opozitën për të mbrojtur hajdutët në pushtet.
Nuk besoj që nën Presidencën TRUMP në zgjedhjet e vitit 2028 do të tentohet për t’u vrarë kandidati demokrat 3 herë për 4 muaj fushatë siç bënë demokratët me Presidentin Trump.
Ka me mijëra arsye reale pse demokratët nën çengelat e sorosit duhet të qërohen nga pushteti si kancer që ka mbërthyer prej fyti shumë popuj të vegjël dhe inferior e mbajnë me zinxhir në qafë si qen relaksi qeveri bastarde që ju duhen interesave të pista të një grushti qelbanikësh që blihen me para e afera si derrat në pazar.
Në fund të fundit jam tifoz me Trumpin dhe për të shprehur mbështetjen si tifoz as ma ndjen për kërkënd që mund të “mendojë” si parimoro-globalist-leshi.
Ftoj miqësisht çdo shqiptar që ka të drejtë vote në USA që ta votojë Presidentin Trump se çdo votë do më duket si golat që shënon Bayern-i në stadium.
Lini një Përgjigje