TAGS-AT E JAVËS

Forum25 Janar 2025, 18:00

Kush ka frikë nga ‘Primaret’ të shkojë të lehë te PS, boll me servilë që kanë fituar çdo gjë me lëpirje!

Shkruar nga Myslim Murrizi

Kush ka frikë nga ‘Primaret’ të shkojë të

Keni katër palë zgjedhje qysh në vitin 2009 që keni vegjetuar mbi shpinën e demokratëve pa vota dhe pa meritë, prandaj boll është boll...

Në demokraci ka betejë me kundërshtarin politik dhe garë mes njëri-tjetrit.

Kush nuk e ka kuptuar akoma apo kush trembet nga ky rregull duhet të zgjohet nga gjumi i pështirë i servilit që prej vitesh ka fituar çdo gjë si kërmilli me lëpirje dhe pa garë e pa votë.

Primaret duhen të jenë transparente dhe kombëtare, jo me qarqe se përçajne PD siç ndodhi në degën Nr 2 Tiranë.

Në primare duhet të futen të gjithë, pa na ofenduar injorancën se inteligjencën keni kohë që na e ofendoni, sepse nuk ka demokrat të dorës së parë dhe demokrat inferior, e aq më shumë që drejtuesit politik të sotëm pothuajse kanë kontribut, përfaqësim, mbështetje, karizëm e personalitet shumë më pak se 45 mijë anëtarët e PD.

Kush ka “ frikë” nga vota e demokrateve dhe kërkon të jetë në listën e mbyllur se ka frikë edhe nga vota e shqiptarëve, duhet të shkojë në PS e të mos na çaj dërrasa si mender “lidera”.

Keni katër palë zgjedhje qysh në vitin 2009 që keni vegjetuar mbi shpinën e demokratëve pa vota dhe pa meritë, prandaj boll është boll.

Për hatrin tuaj nuk ka pse shkon PD dhe opozita në PS, por ju duhet të qëroheni një ore e më parë, se nga ikja juaj në PS shpëton PD dhe opozita.

Prandaj mos na lehni nëpër studio ekranë e portale se nuk besoj që ju bien qimet demokrateve nga qurravitja juaj.

Lini një Përgjigje